Kassay Rózsa

Gyógytornász, Fizioterapeuta

Ujváriné Kassay Rózsa gyógytornász vagyok. 2009-ben a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem meg gyógytornász - fizioterapeuta diplomámat. 2010-ben kezdtem el dolgozni a törökbálinti Tüdőgyógyintézetben. Az osztályon légzőszervi betegek gyógyításával, rehabilitációjával foglalkozom. Ambulánsan traumatológiai, ortopédiai, reumatológiai, neurológiai betegségek gyógytornáját is végzem.
Úgy érzem, a szakmám egyben a hivatásom is. Szeretek emberekkel foglalkozni és nagy öröm számomra, ha segíthetek. Szívesen fejlesztem a szaktudásomat, folyamatosan járok továbbképzésekre, hogy minél több területre kiterjesszem a tudásom.
Családommal 2006 óta élünk Pesthidegkúton 3 gyermekünkkel. Szeretek itt élni, szeretem az itteni "kis" közösséget. Szeretnék az itt élőknek egy olyan gyógytorna szolgáltatást nyújtani, ami a kicsik - nagyok - fiatalok - idősek igényeit is kielégíti, közel és elérhető áron van. Ennek megfelelően alakítottam ki gyógytorna kezelőmet Ófalu szívében, ahova mindenkit szeretettel várok, legyen szó prevencióról, rehabilitációról. Amennyiben bármely okból kifolyólag nem tud a rendelőbe eljönni, házhoz megyek. Kérem hívjon bizalommal!

Továbbképzéseim:
2016 Funkcionális vizsgálat, avagy "up to date" gyors tesztek a mindennapokra
2014 Evidence Based Medicine a medencefenék fizioterápiájában (intimtorna)
2010 MCkenzie "A"(A lumbális gerinc mechanikai diagnózisa és terápiája)
2010 3D scoliosis terápia (Schroth szerint)
2010 A stroke betegek komplex rehabilitációja
2017 Kinesio Tape alaptanfolyam
2017 Kinesio Tape haladó I.

Kassay Rózsa

1028 Budapest, Templom utca 37.

+36-20-443-3079

kassayrozsa@gmail.com